15 minuutin kikherne bolognese

Follow my blog with Bloglovin

Ainesosat:
Purkki Pirkka kikherneitä
Tölkki Pirkka pastakastiketta
Punasipuli
1-2 valkosipulinkynttä
Pussi rakettispagettia
K-Menu mozzarellaraastetta
Öljyä paistamiseen

Pistä vesi kiehumaan ja keitä pasta ohjeen mukaan. Käytä mitä tahansa pastaa, jostain kumman syystä tykkään itse aina syödä rakettispagettia tämän kastikkeen kanssa. Pilko sipulit ja kuullota öljyssä. Kaada pastakastike pannulle ja anna lämmetä. Lisää huuhdellut kikherneet ja anna kiehahtaa. Koristele mozzarellaraasteella ja nauti!

Otin aikaa ja totesin, että saan tehtyä tämän ruoan alle viidessätoista minuutissa. Toki aina ensimmäisiä kertoja uutta reseptiä kokeillessa ruoanlaitto on hieman hitaampaa, mutta kun resepti on tuttu ei arkiruoka tule tästä nopeammaksi!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: