Info

Ruoka

Olen rakastanut hyvää ruokaa niin kauan kuin muistan. Ensimmäisiä konkreettisia kokkausmuistoja on, kun tein itse munakasta tiiviisti reseptiä seuraten. Nykyään kokkaan pitkälti ilman reseptejä, makuja hienosäätäen. Syön arkisin kasvispainotteisesti ja pyrin aina kehittelemään uusia nopeita, helppoja ja maukkaita arkireseptejä. Viikonloppuisin ruoanlaittoon on enemmän aikaa ja harva asia kruunaa lauantain yhtä hyvin kuin maukas pihvi ja tuhti punaviini.

Teen mieluusti yhteistyötä erilaisten päivittäistavarakaupan toimijoiden kanssa sekä jaan seuraajilleni toimivia reseptejä ja tuotevinkkejä.

Viini

Olen harrastanut viinejä jo kymmenisen vuotta ja aloitin WSET-opinnot 2020. Kehitän jatkuvasti viiniosaamistani opiskelemalla sekä osallistumalla ja järjestämällä erilaisia viinitastingeja. Rakastan viinin perässä matkustamista ja olen vieraillut lukuisilla eri viinitiloilla. Erityisosaamistani on kuohuviinit ja erityisesti samppanjat.

Olen tehnyt yhteistyötä useiden viinimaahantuojien kanssa ja aiempia esimerkkejä tuottamastani materiaalista löydät Instagram-profiilistani.

Ravintolat

Seuraan aktiivisesti Helsingin ja pääkaupunkiseudun ravintolakehitystä ja tutustun mielelläni uusiin toimijoihin. Rakastan taidolla tehtyä fine dining -ruokaa, mutta nautin myös rennosta bistro-ruoasta. Jaan ravintolasuosituksia erityisesti Instagramin puolella.

Sinulle räätälöity viinitasting

Olen harrastanut viinejä aktiivisesti yli kymmenen vuotta ja kerryttänyt osaamista niin käymällä erilaisissa tastingeissa, kuin myös opiskelemalla ohjatuilla WSET-kursseilla ja itsenäisesti. Pidän viinitastingeja yrityksille ja yksityishenkilöille. Mikäli etsit maisteluhetken pitäjää esimerkiksi polttareihin tai tyky-päiville, otathan yhteyttä anna.alppinen(at)hotmail.com – autan mielelläni!

Yhteystiedot

anna.alppinen(at)hotmail.com

Instagram

%d bloggaajaa tykkää tästä: